City zavrnil Milan, Shaarawy bi Kakája

Foto: EPA
Foto: EPA
Angleški prvoligaš Manchester City je po najnovejših podatkih zavrnil ponudbo AC Milana, ki je za Maria Balotellija pripravljen odšteti 30 milijonov evrov. Novico je potrdil tudi trener meščanov Roberto Mancini, nogometaš Milana Stephan El Shaaray pa si želi zaigrati ob Brazilcu Kakáju.
Oglej si celoten članek

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini je ovrgel namigovanja, da naj bi se Mario Balotelli v januarskem prestopnem roku pridružil AC Milanu. ''Ni res. Balotelli ostaja tukaj,'' je dejal Italijan in še enkrat poudaril, da se Balotelliju pogodba izteče šele čez tri leta.

Foto: EPA stephan el shaarawy V taboru angleškega prvoligaša naj bi za prestop napadalca zahtevali 40 milijonov funtov, medtem ko so jih pri Milanu pripravljeni plačati okroglih deset manj. Balotelli se je ob Carlosu Tévezu, Sergiu Agüeru in Edinu Džeku v letošnji sezoni znašel na stranskem tiru.

El Shaarawy: ''Kaká je bil moj vzornik''

Nogometaš Milana Stephan El Shaarawy je razkril, da bi se mu z igranjem ob Brazilcu Kakáju izpolnile otroške sanje. Tretji najboljši strelec italijanske serie A (14) bi nekdanjega nogometaša Milana sprejel z odprtimi rokami.

''Ko sem odraščal, je bil Kaká moj vzornik. O tem ni nobenega dvoma. Igrati ob njem bi bilo kot v sanjah. Sprejel bi ga z odprtimi rokami in morda se bo to celo zgodilo, a tudi ob Mariu bi se počutil dobro,'' je povedal 20-letni Italijan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.