Šport > Nogomet
28 ogledov

City zavrnil Milan, Shaarawy bi Kakája

kaka EPA
Angleški prvoligaš Manchester City je po najnovejših podatkih zavrnil ponudbo AC Milana, ki je za Maria Balotellija pripravljen odšteti 30 milijonov evrov. Novico je potrdil tudi trener meščanov Roberto Mancini, nogometaš Milana Stephan El Shaaray pa si želi zaigrati ob Brazilcu Kakáju.

Trener Manchester Cityja Roberto Mancini je ovrgel namigovanja, da naj bi se Mario Balotelli v januarskem prestopnem roku pridružil AC Milanu. ''Ni res. Balotelli ostaja tukaj,'' je dejal Italijan in še enkrat poudaril, da se Balotelliju pogodba izteče šele čez tri leta.

stephan el shaarawy | Avtor: EPA EPA
V taboru angleškega prvoligaša naj bi za prestop napadalca zahtevali 40 milijonov funtov, medtem ko so jih pri Milanu pripravljeni plačati okroglih deset manj. Balotelli se je ob Carlosu Tévezu, Sergiu Agüeru in Edinu Džeku v letošnji sezoni znašel na stranskem tiru.

El Shaarawy: ''Kaká je bil moj vzornik''

Nogometaš Milana Stephan El Shaarawy je razkril, da bi se mu z igranjem ob Brazilcu Kakáju izpolnile otroške sanje. Tretji najboljši strelec italijanske serie A (14) bi nekdanjega nogometaša Milana sprejel z odprtimi rokami.

''Ko sem odraščal, je bil Kaká moj vzornik. O tem ni nobenega dvoma. Igrati ob njem bi bilo kot v sanjah. Sprejel bi ga z odprtimi rokami in morda se bo to celo zgodilo, a tudi ob Mariu bi se počutil dobro,'' je povedal 20-letni Italijan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.