Šport > Nogomet
26 ogledov

Gazzetta: Galliani v torek po Kakája

Kaka Celico žena dekle punca Milano Twitter Instagram slika fotografija Instagram
Po poročanju italijanskega športnega dnevnika La Gazzetta dello Sport je direktor AC Milana Adriano Galliani za torek že rezerviral let v Madrid, kjer se bo s predstavniki Reala skušal dogovoriti za prestop Brazilca Kakája.

"Če bodo dobri, če bodo imeli domišljijo, in če se bodo pripravljeni žrtvovati, potem bo šlo skozi. Razmišljamo o formuli. Velika ovira je njegova plača, ampak ljubezen do Rickyja še ni ugasnila. Nikogar drugega ne mislimo kupiti," je v svojem pogajalskem besednjaku povedal Adriano Galliani.

Povratek Kakája k AC Milanu, kjer je odigral svoje najboljše tekme po prihodu v Evropo, je očitno zelo blizu. Brazilca so dan prej novinarji ujeli na obisku v Milanu, kjer se je na večerji dobil z rojakom Robinhom in vodilnimi možmi kluba.

Njegova žena Carolina Celico je na Instagramu objavila njuno skupno fotografijo s pripisom: "Adijo, Milano, kmalu se spet vidimo!" Skupaj z možem sta obiskala stare prijatelje in stanovanje, kjer sta živela do leta 2009.

Mourinho je "ultra fantazija"

Pri športnem dnevniku Gazzetti dello Sport so prepričani, da bo Gallianijev torkov "izlet" v Madrid povezan z zaključnimi pogajanji za Kakájev povratek, medtem ko so v četrtek tudi poročali, da se je Galliani z agentom Minom Raiolo sestal glede prihoda Maria Balotellija.

"S Cityjem nimamo v teku nobenih pogajanj," je glede Balotellija še povedal Galliani. Kaj pa namigovanja, da bi na San Siro lahko prišel José Mourinho, ki bi po črno-modrem vodil še rdeče-črni del mesta mode? "To je ultra fantazija," je še pribil Galliani.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.