Šport > Nogomet
25 ogledov

Kaká: "Vesel bi bil dogovora med Realom in Milanom"

liga prvakov real ajax kaka EPA
Brazilski nogometni velemojster Kaká je pri madridskem Realu že nekaj časa na stranskem tiru. Tako da informacija, da sta agenta ofenzivnega vezista v četrtek opravila pogovor s podpredsednikom AC Milana Adrianom Gallianijem, ne preseneča.

Španska Marca poroča, da se je brazilski ofenzivni vezist Kaká v sredo dobil z reprezentančnim soigralcem Robinhem na večerji v Milanu. Danes naj bi se, po poročanju Gazzette dello Sport, Kakájeva agenta Gaetano in Dario Paolillo dobila s podpredsednikom AC Milana Adrianom Gallianijem.

Kaká bržkone ne bi imel nič proti selitvi, čeprav o tem noče glasno govoriti. "Milanu bom večno hvaležen, toda zdaj sem igralec Reala, s katerim imam pogodbo do leta 2015. Ni lahko ne Realu ne meni, a verjamem, da se lahko najde rešitev, ki bo ugodna tako zame kot za klub. Vsekakor bi bil vesel, če bi se Real in Milan dogovorila," je pred restavracijo po druženju z Robinhem zbranim novinarjem dejal Kaká. Trener Madrida José Mourinho je svojim varovancem po torkovi pokalni zmagi nad Valencio (2:0) namenil dva prosta dneva, to pa je Brazilec izkoristil za obisk lombardijske prestolnice, kamor je prišel s svojo ženo.

Sestanka med Gallianijem in agentoma naj bi se udeležila tudi hčerka predsednika Milana Silvia Berlusconija, Barbara Berlusconi, kar bi dogovoru dalo še večjo verodostojnost. Italijanski podprvaki ne želijo odkupiti Kakája, saj za to nimajo dovolj sredstev. Tako si velemojstra, ki je nekdaj že bil idol navijačev "rossonerov", želijo izposoditi do konca sezone, njegova plača pa naj bi bila manjša od tiste v Madridu, kjer prejema devet milijonov evrov letno.

Kaká kljub morebitnemu prestopu Milančanom ne bi mogel pomagati v Ligi prvakov, v kateri se bodo v osmini finala pomerili z Barcelono, saj je v letošnji sezoni v tem tekmovanju že nastopal za Real Madrid.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.