Šport > Nogomet
25 ogledov

Kaka spet našel razloge za veselje

kaka real madrid EPA
Na obračunu Ajaxa in Real Madrida je svojo priložnost ponovno dočakal Brazilec Kaka. Nekdanji zvezdnik italijanskega Milana je s svojo predstavo navdušil Joseja Mourinha in si močno popravil možnosti za nastop na večnem derbiju z Barcelono.

kaka trening real madrid | Avtor: EPA EPA
Letošnja sezona se je za Kakaja začela precej neobetavno. Zaradi pomanjkanja ponudb je moral ostati v taboru španskih prvakov, kjer se mu je obetala še ena sezona sedenja na klopi. Kljub slabši formi, ki jo je Brazilec kazal v zadnjih letih, pa Mourinho ni pozabil na izjemne nogometne sposobnosti, ki jih poseduje Kaka, in mu zato vendarle namenil nekaj priložnosti.

Najbolj odmevno na tekmi drugega kola Lige prvakov, kjer je Kaka zaigral v začetni enajsterici. Brazilec je proti nizozemskim prvakom igral 73 minut, v 15. minuti pa je celo streljal na gol, vendar je njegov poskus ubranil Vermeer.

Kaka je v začetku drugega polčasa prispeval podajo, ki jo je s spektakularnim zadetkom izkoristili Karim Benzema. Predstavo Brazilca je pohvalil tudi Mourinho, s tem pa so močno narasle njegove možnosti za nastop na nedeljskem El Classicu, ko se bo Real pomeril z Barcelono.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.