Šport > Nogomet
30 ogledov

Milan dokončno obupal nad Kakajem

benfica real madrid kaka Reuters
Možnosti, da bi se Kaka preselil nazaj v Milan, so iz dneva v dan manjše. Nogometaš Reala je v italijanskem klubu dosegel svoje največje uspehe, Adriano Galliani pa je oznanil, da se Milan umika iz lova na Brazilca.

adriano galliani milan | Avtor: EPA EPA
Podpredsednik milanskega kluba Adriano Galliani je v elektronskem sporočilu predsedniku Reala Florentinu Perezu oznanil, da se Milan umika iz lova na Kakaja. Po pisanju španskih in italijanskih medijev so v taboru Real Madrida zahtevali najmanj 20 milijonov evrov, cena, ki si je italijanski klub nikakor ne more privoščiti.

florentino perez real madrid | Avtor: EPA EPA
Pri Milanu so upali, da jim bo uspelo doseči dogovor o posoji Brazilca, vendar so v Madridu odločeni, da pride v poštev le prestop za stalno. V Italiji si ne morejo privoščiti financiranja Kakaja, ki pri Realu zasluži slabih deset milijonov evrov na sezono. Brazilcu je še vedno odprta možnost odhoda v ZDA, vendar Kaka nad takšnim scenarijem ni najbolj navdušen.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.