Šport > Nogomet
23 ogledov

Mourinho bo Kakaju svetoval, naj odide

jose mourinho kaka real madrid EPA
Trener Real Madrida Jose Mourinho se bo sestal z brazislkim zvezdnikom Kakajem in mu svetoval, naj začne iskati drugega delodajalca. Španski mediji še poročajo, da si Portugalec želi za Kakaja iztržiti vsaj 25 milijonov evrov.

Kaka | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
V ponedeljek se bosta sestala Jose Mourinho in Kaka, ki se bosta pogovarjala o prihodnost Brazilca na Santiago Bernabeu. Trener kraljevega Reala bo ob tej priložnosti Kakaju oznanil, da bo njegova vloga v Madridu vedno manjša, zato bo v primeru, da ostane, v naslednji sezoni na zelenici preživel še manj časa. Drugače povedano, Mourinho bo Kakaju svetoval, naj se začne ozirati za nogometnimi klubi, pri katerih bi rad igral v prihodnosti.

Pri odhodu Kakaja, o katerem smo pisali že pred nekaj dnevi, sta pomembna predvsem dva faktorja.  Prvi so njegove predstave na igrišču, ki nikakor niso zadovoljive. Drugi razlog pa je ekonomski. Odhod Brazilca bi Realu omogočil lažji dogovor z Luko Modrićem, ki si ga v Španiji močno želijo. Poleg 25 milijonov, ki bi jih zaslužili z njegovim odhodom, pa si Mourinho obeta še dodatnih 9 milijonov letnega prihranka, kolikor je znašala Brazilčeva plača.

Portugalski strateg je v zadnjih dveh sezonah želel pomagati Kakaju do boljših rezultatov, vendar nekdanji dobitnik zlate žoge preprosto ni našel prave forme, nekaj težav pa je imel tudi s poškodbami. Poletno slovo Kakaja in Real Madrida se tako zdi neizogibno.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.