Član rumene družine v kritičnem stanju

Foto: Saša Despot nogomet NK Domžale
Slovenskega prvoligaša NK Domžale je med pripravami na povratno kvalifikacijsko tekmo Lige Europa pretresla tragična vest.
Oglej si celoten članek

Domžale bodo v četrtek ob 20. uri na zelenici Športnega parka lovili četrto zaporedno zmago na evropskem prizorišču. Varovanci Simona Rožmana bodo pred domačimi gledalci branili prednost zadetka z Islandije (1:2) in se potegovali za uvrstitev v tretji krog kvalifikacij drugega najmočnejšega klubskega tekmovanja v Evropi.

Domžalčane je med pripravami na povratno tekmo pretresla novica o prometni nesreči ekonoma kluba Gašperja Peterke.

"Vsi v klubu smo pretreseni, rumena družina mu bo stala ob strani v tej življenjski preizkušnji. Verjamemo, da jo bo Gapi uspešno prestal," so za Ekipo24 povedali v taboru slovenskega prvoligaša.

Nesreča, katere podrobnosti ostajajo uganka, se je zgodila po včerajšnjem odhodu iz službe.

Tri zaporedne evropske zmage

Domžale imajo za seboj nadvse uspešen uvod v evropsko zgodbo, saj so v prvem krogu kvalifikacij dvakrat premagale estonsko Floro in napredovale s skupnimi izidom 5:2 (2:0, 2:3), v drugem krogu pa so se veselile zmage na gostovanju na Islandiji (1:2).

Liga Europa Domžale do prednosti na Islandiji

Dvojna fronta je terjala svoj davek na domačem prizorišču, kjer so morali v prvem krogu priznati premoč Rudarju iz Velenja (1:2).

Prva Liga Olimpija suverena, Krško presenetilo Gorico

"Tekma se ni odvijala po naših željah in nisem pričakoval takšne predstave z naše strani. Vzrok je lahko utrujenost, a ravno zaradi tega smo poizkušali z menjavami v ekipi, ki pa kljub vsemu niso vnesle večje energije v ekipo," je za uradno stran kluba priznal Rožman.

Domžalčane zdaj čakata dve tekmi na domači zelenici. Po povratni tekmi z Valurjem (20. julij) na gostovanje v Športni park prihajajo Celjani (23. julij).

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:55 20. Julij 2017.

    Brez čelade in brez izpita s ceste v drog.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.