Član zlate reprezentance se seli na Hrvaško

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Branilec se iz Baskije seli v Zagreb, spet bo nastopal v ligi ABA.
Oglej si celoten članek

Slovenski košarkarski reprezentant Matic Rebec je okrepil hrvaškega prvoligaša Cibono. Član slovenske reprezentance, ki je leta 2017 osvojila zlato na evropskem prvenstvu, je podpisal enoletno pogodbo. V zadnji sezoni je 24-letnik igral za beograjski FMP in špansko Gipuzkoo.

"Zelo vesel sem, da sem se dogovoril s Cibono. S trenerjem Ivanom Velićem sem sodeloval že pri Krki, poznam veliko igralcev, športnega direktorja, zato vem, v kakšno ekipo prihajam. Sem v odlični formi, veliko sem treniral in kmalu bom v Zagrebu," je za spletno stran kluba povedal Rebec.

Rebec je v Sloveniji igral za Helios, Rogaško, Krko in Primorsko, v tujini pa za Jenisej Krasnojarsk, FMP in Gipuzkoo iz San Sebastiána.

Tvitosfera Luka Dončić spet okrcal Lufthanso, ta sprva obtožila Adrio Airways

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.