Šport > Košarka
6610 ogledov

Luka Dončić spet okrcal Lufthanso, ta sprva obtožila Adrio Airways

luka dončić Instagram
Slovenski košarkarski zvezdnik je pri organizaciji letalskega potovanja ponovno naletel na težave.

Pred nekaj meseci sta imela Luka Dončić in nemški letalski prevoznik Lufthansa na Twitterju živahno debato, potem ko se Slovenčevo potovanje ni odvilo po načrtih.

luka dončić Slaba reklama Šport Dončić okrcal letalsko družbo

V torek je Ljubljančan še enkrat opozoril na pomanjkljivo storitev nemškega giganta. "Moram spet pisati ... Zdaj moram ostati na letališču deset ur, ker so spremenili moj polet! To je noro," je zapisal Dončić.

Nekaj minut kasneje je prišel odgovor Lufthanse. Ta je za zaplet obdolžila turistično agencijo in posredno s prstom pokazala na Adrio Airways, češ da nima vpliva na razpoložljivost sedežev na poletih slovenskega prevoznika.

Dončić se ni dal: "Vse je bilo narejeno pravilno. Potrditev imam na svojem telefonu," je odvrnil košarkar, ki je na poti s svojo partnerko Anamario Goltes.

Nekaj ur kasneje je Lufthansa kar prek Twitterja Dončića obvestila, da je zaplet odpravljen in da lahko Slovenec potuje s prvotno načrtovanim letom. Zvezdnik Dallas Mavericks se je le še kratko zahvalil.

Adria Airways Ekstremna zamuda Šport Slovenski zvezdnik izlil bes na Adrio Airways Luka Dončić Video Šport Dončić zamenjal šport manj uspešno kot Roglič
Komentarjev 7
  • blayo 19:29 17.september 2019.

    Hehe, kako se vse da če se hoče, čeprav sprva zgleda nemogoče ;)

  • supreme 18:57 17.september 2019.

    Hahahaha...doncice. tipicno preseravanje.

Sorodne novice