Šport > Košarka
8050 ogledov

Eden največjih zvezdnikov spregovoril o Dončiću

Kevin Durant poškodba Epa
Kevin Durant je podal mnenje o novi navezi pri Dallasu.

Kevin Durant je iz najboljše ekipe zadnjih let Golden State Warriors prestopil k Brooklyn Nets, a bo zaradi poškodbe Ahilove tetive prisiljen izpustiti prihajajočo sezono. Eden največjih zvezdnikov lige bo tako imel nekaj več časa za spremljanje drugih klubov, med tistimi, ki ga najbolj zanimajo pa je tudi Dallas, kjer bosta moči prvič združila Luka Dončić in Kristaps Porzingis.

Dvojec velja za enega izmed najbolj nadarjenih parov v ligi NBA, njun 'navijač' pa je očitno tudi dvakratni prvak lige. "Veselim se tega, da ju bom videl igrati skupaj. Nekaj posebnega se vari tam doli. To je franšiza, ki jo bom vsekakor podrobno spremljal v naslednjih letih," je tako izjavil Durant.

Porzingis se je Dončiću v Dallasu sicer pridružil že februarja, vendar do konca sezone še ni zaigral za Teličke, saj je okreval po poškodbi kolena. "Porzingis in Dončić se zavedata, da vsi veliko pričakujejo od njunega sodelovanja. Tudi Sam Dončić to pričakuje. Če bo ta par ostal lačen uspeha, bi lahko postal eden najboljših dvojcev v zgodovini košarkarske igre," so zapisali pri clutchpoints.com.

Komentarjev 3
  • boris96 12:37 07.september 2019.

    Ne samo spremljati, pridruži se jim!

Sorodne novice