Clijstersova oživljala Đokovića

Foto: EPA Novak Đoković Foto: EPA Novak Đoković Kim Clijsters Foto: EPA Novak Đoković Kim Clijsters Foto: EPA Novak Đoković Kim Clijsters Foto: EPA Rafael Nadal Foto: EPA Novak Đoković Rafael Nadal Foto: EPA Novak Đoković Foto: EPA Rafael Nadal Foto: EPA Novak Đoković Kim Clijsters Rafael Nadal Foto: EPA Novak Đoković Foto: EPA Novak Đoković
Danes se je v Melbournu začel prvi letošnji turnir za grand slam. Še pred začetkom pravih bojev so se nekateri največji zvezdniki udeležili "otroškega dneva" in nasmejali navzoče. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je znova prednjačil Novak Đoković.
Oglej si celoten članek

Številka ena moškega tenisa ob vsaki priložnosti dokazuje, da ni le najboljši, temveč tudi najbolj zabaven tenisač v karavani. Novak Đoković je tudi tokrat zablestel v polnem sijaju. V trenutku, ko ga je po nesreči z žogico zadel njegov veliki rival Rafael Nadal, je padel kot pokošen in poskrbel za dobro voljo vseh prisotnih. Đokoviću je prva na pomoč priskočila belgijska mojstrica loparja in rumene žogice Kim Clijsters. "Napravila mu je masažo srca, ga oživila in vrnila v igro," piše belgijski Dernier. Smisel za humor pa je pokazal tudi Nadal: "Vidiš, kaj se ti zgodi, ko me šestkrat premagaš v finalu." Več o zabavnem dogajanju pa v videu in galeriji, ki ju najdete zgoraj.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.