Šport
20 ogledov

Clijstersova oživljala Đokovića

Novak Đoković Kim Clijsters
1/12
EPA
Danes se je v Melbournu začel prvi letošnji turnir za grand slam. Še pred začetkom pravih bojev so se nekateri največji zvezdniki udeležili "otroškega dneva" in nasmejali navzoče. Verjetno ni treba posebej poudarjati, da je znova prednjačil Novak Đoković.

Številka ena moškega tenisa ob vsaki priložnosti dokazuje, da ni le najboljši, temveč tudi najbolj zabaven tenisač v karavani. Novak Đoković je tudi tokrat zablestel v polnem sijaju. V trenutku, ko ga je po nesreči z žogico zadel njegov veliki rival Rafael Nadal, je padel kot pokošen in poskrbel za dobro voljo vseh prisotnih. Đokoviću je prva na pomoč priskočila belgijska mojstrica loparja in rumene žogice Kim Clijsters. "Napravila mu je masažo srca, ga oživila in vrnila v igro," piše belgijski Dernier. Smisel za humor pa je pokazal tudi Nadal: "Vidiš, kaj se ti zgodi, ko me šestkrat premagaš v finalu." Več o zabavnem dogajanju pa v videu in galeriji, ki ju najdete zgoraj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.