Coma in Roma utrdila vodstvo, Stanovnik med 30

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Marc Coma in Joan Roma sta povečala prednost v skupnem seštevku. Miran Stanovnik med trideseterico.
Oglej si celoten članek

Španec Marc Coma (KTM) je dobil 11. etapo vzdržljivostnega relija Dakar med motoristi, s čimer je povečal skupno vodstvo pred rojakom Joanom Barredo Bortom (Honda), ki je bil najboljši v deseti etapi. Francoz Cyril Despres, doslej že petkratni zmagovalec relija Dakar, je bil v današnji etapi drugi z zaostankom 2:51 minute, tretji pa je bil še en Francoz, Olivier Pain (Yamaha), ki je zaostal 5:28 minute. Skupno je Stanovnik zdaj na 27. mestu.

Na preizkušnji od Antofagaste do El Salvadorja v Čilu, dolgi 749 km, je edini Slovenec Miran Stanovnik (KTM) zasedel 26. mesto (+10:30). Skupno je Stanovnik zdaj na 27. mestu.

Roma povečal prednost            

Med avtomobilisti je današnjo etapo dobil Argentinec Orlando Terranova, drugi pa je bil vodilni v skupnem seštevku Španec Joan Roma, ki je zaostal za 10:57 minute. S tem je Roma pred najbližjim zasledovalcem Francozom Stephanom Peterhanslom, ki je bil danes četrti, prednost povečal na 5:32 minute.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.