Conte po Euru zapušča "azzurre"

Foto: EPA
Foto: EPA
Selektor italijanske nogometne reprezentance Antonio Conte bo po letošnjem evropskem prvenstvu v Franciji zapustil "azzurre", je sporočila italijanska nogometna zveza.
Oglej si celoten članek

Šestinštiridesetletni nekdanji Juventusov nogometaš Antonio Conte in trener je nacionalno izbrano vrsto prevzel avgusta 2014 in jo popeljal na letošnji Euro.

"Antonio Conte mi je dejal, da bo po koncu evropskega prvenstva končal službo pri reprezentanci. Pravi, da čuti potrebo po zelenici, vsakodnevne treninge in to je nekaj, kar lahko razumemo," je dejal predsednik italijanske zveze Carlo Tavecchio.

Ta Contejeva odločitev je tako samo še spodbudila namigovanja, da bo po EP prevzel angleškega prvoligaša Chelsea, s katerim ga povezujejo že nekaj časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.