Conte pozval k pretepu: "Čakal te bom po tekmi!"

Foto: Print Screen antonio conte
Med finalnim obračunom lige evrope je izbruhnil silovit prepir med trenerjem Interja Antoniem Contejem in zvezdnikom Seville Everjem Banego.
Oglej si celoten članek

Sevilla je v sinoči v Kölnu premagala Inter (3:2) in osvojila šesto lovoriko v tem tekmovanju. Andaluzijci so ostali nepremagani še v šestem zaporednem finalu, medtem ko je Inter, ki ima v zbirki tri lovorike, doživel drugi poraz. 

Finalno tekmo je znaznamovala tudi nervoza trenerja nerazzurrov Antonia Conteja, ki se je v nekem trenutku zapletel v prepir z vezistom španskega moštva Everjem Banego.

Osem let Agonija Samirja Handanovića

Začelo se je, ko je Inter zahteval najstrožjo kazen po roki Diega Carlosa. Conte je protestiral pri sodniku Dannyju Makkelieju in se spotoma sporekel z Banego. Nekdanji trener Juventusa in Chelseaja se je norčeval iz nogometaševe višine (Banega meri 175 cm), a mu Argentinec ni ostal dolžan.

"Dovolj je, utihni," je sprva dejal Conteju, nato pa se je pogladil po glavi in dodal: "Da vidimo, če je ta lasulja prava." S tem je meril na Contejevo presaditev las.

Italijana se je provokacija očitno dotaknila, saj je Banegi zagrozil: "Čakal te bom po tekmi!"

Foto: Epa antonio conte

Napete strasti so se do konca srečanja umirile, Conte pa je po porazu dejal: "Kar se zgodi na igrišču, ostane na igrišču. Vas čisto nič ne briga, kaj se je zgodilo med mano in Banego."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.