Šport > Nogomet
2270 ogledov

Conte pozval k pretepu: "Čakal te bom po tekmi!"

antonio conte Print Screen
Med finalnim obračunom lige evrope je izbruhnil silovit prepir med trenerjem Interja Antoniem Contejem in zvezdnikom Seville Everjem Banego.

Sevilla je v sinoči v Kölnu premagala Inter (3:2) in osvojila šesto lovoriko v tem tekmovanju. Andaluzijci so ostali nepremagani še v šestem zaporednem finalu, medtem ko je Inter, ki ima v zbirki tri lovorike, doživel drugi poraz. 

Finalno tekmo je znaznamovala tudi nervoza trenerja nerazzurrov Antonia Conteja, ki se je v nekem trenutku zapletel v prepir z vezistom španskega moštva Everjem Banego.

samir handanović Osem let Šport Agonija Samirja Handanovića

Začelo se je, ko je Inter zahteval najstrožjo kazen po roki Diega Carlosa. Conte je protestiral pri sodniku Dannyju Makkelieju in se spotoma sporekel z Banego. Nekdanji trener Juventusa in Chelseaja se je norčeval iz nogometaševe višine (Banega meri 175 cm), a mu Argentinec ni ostal dolžan.

"Dovolj je, utihni," je sprva dejal Conteju, nato pa se je pogladil po glavi in dodal: "Da vidimo, če je ta lasulja prava." S tem je meril na Contejevo presaditev las.

Italijana se je provokacija očitno dotaknila, saj je Banegi zagrozil: "Čakal te bom po tekmi!"

antonio conte | Avtor: Epa Epa

Napete strasti so se do konca srečanja umirile, Conte pa je po porazu dejal: "Kar se zgodi na igrišču, ostane na igrišču. Vas čisto nič ne briga, kaj se je zgodilo med mano in Banego."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.