Conte razočaran nad ravnanjem Clattenburga

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Po izpadu Juventusa iz evropske lige, je trener Italijanov Antonio Conte izgovor našel tudi v sodniku Marku Clattenburgu.
Oglej si celoten članek

Boleč domač remi z 0:0 je v polfinalu končal Juventusov pohod proti naslovu v polfinalu evropske lige. Benfica je ustavila vse nalete črno-belih in se tudi po zaslugi slovenskega vratarja Jana Oblaka uvrstila v finale, ki bo odigran prav na domačem stadionu Torinčanov. Poraz je močno rpizadel trenerja stare dame Antonia Conteja, ki je bil po tekmi precej nezadovoljen tudi z delivcem pravice, Angležem Markom Clattenburgom.

"Nisem zadovoljen ne z odnosom naših nasprotnikov, ne s sodnikom. Evropska nogometna zveza bi nam morala pokazati več spoštovanja in poslati sodnika z zahtevanimi sposobnostmi. Sodnik je nasprotniku dovolil, da je celo tekmo oviral igro. Pred tekmo nam je zagotovil, da ne bo prekinil igre vsakič, ko bo nogometaš padel na tla, nato pa je storil prav to," je besnel Conte, ki je tudi prepričan, da bi njegova ekipa morala imeti na voljo enajstmetrovko po igranju Luisaa z roko po strelu Fernanda Llorenteja sredi drugega polčasa. 

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.