Šport > Nogomet
35 ogledov

Conte razočaran nad ravnanjem Clattenburga

(AC Milan - Juventus) Conte Reuters
Po izpadu Juventusa iz evropske lige, je trener Italijanov Antonio Conte izgovor našel tudi v sodniku Marku Clattenburgu.

Boleč domač remi z 0:0 je v polfinalu končal Juventusov pohod proti naslovu v polfinalu evropske lige. Benfica je ustavila vse nalete črno-belih in se tudi po zaslugi slovenskega vratarja Jana Oblaka uvrstila v finale, ki bo odigran prav na domačem stadionu Torinčanov. Poraz je močno rpizadel trenerja stare dame Antonia Conteja, ki je bil po tekmi precej nezadovoljen tudi z delivcem pravice, Angležem Markom Clattenburgom.

"Nisem zadovoljen ne z odnosom naših nasprotnikov, ne s sodnikom. Evropska nogometna zveza bi nam morala pokazati več spoštovanja in poslati sodnika z zahtevanimi sposobnostmi. Sodnik je nasprotniku dovolil, da je celo tekmo oviral igro. Pred tekmo nam je zagotovil, da ne bo prekinil igre vsakič, ko bo nogometaš padel na tla, nato pa je storil prav to," je besnel Conte, ki je tudi prepričan, da bi njegova ekipa morala imeti na voljo enajstmetrovko po igranju Luisaa z roko po strelu Fernanda Llorenteja sredi drugega polčasa. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.