Conte zaradi spodnjic primazal klofuto Vučiniću

Proslavljanje zadetkov v spodnjicah je že tradicionalno v življenju črnogorskega napadalca Mirka Vučinića. Po golu za 1:0 na sobotni tekmi proti Pescari so kratke hlače spet kar zletele z nogometaša Juventusa, čigar trener Antonio Conte pa ni bil preveč navdušen.
Oglej si celoten članek

"Vučiniću sem rekel, da je kljub temu, da je igral slabo, zabil dva gola. Predstavljajte si, če bi igral dobro ..." je po tekmi s Pescaro dejal Juventusov trener Antonio Conte. Pred povratno tekmo z Bayernom v četrtfinalu Lige prvakov ga je z dvema goloma (vsaj malce) razveselil napadalec Mirko Vučinić.

Črnogorski napadalec je z enajstih metrov zabil svoj prvi zadetek na tekmi globoko v drugem polčasu in, kot že nekajkrat v karieri, zadetek proslavljal brez kratkih hlač in le v spodnjicah. Ko je Vučinič pritekel do Conteja, ga je slednji dvakrat udaril po glavi.

Conte je kasneje priznal, da je bil jezen, ker je Vučinić dobil rumeni karton in se pošalil, da ga za kazen ne bo uvrstil v ekipo za tekmo z Bayernom. "To morate vprašati njega," je v smehu po tekmi na vprašanje, kaj meni o Contejevem "slavju", in če ga je udaril zaradi rumenega kartona, povedal Vučinić.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.