Šport > Nogomet
20 ogledov

Conte zaradi spodnjic primazal klofuto Vučiniću

Conte Vučinić Juventus Pescara Serie A Italija liga prvenstvo Youtube
Proslavljanje zadetkov v spodnjicah je že tradicionalno v življenju črnogorskega napadalca Mirka Vučinića. Po golu za 1:0 na sobotni tekmi proti Pescari so kratke hlače spet kar zletele z nogometaša Juventusa, čigar trener Antonio Conte pa ni bil preveč navdušen.

"Vučiniću sem rekel, da je kljub temu, da je igral slabo, zabil dva gola. Predstavljajte si, če bi igral dobro ..." je po tekmi s Pescaro dejal Juventusov trener Antonio Conte. Pred povratno tekmo z Bayernom v četrtfinalu Lige prvakov ga je z dvema goloma (vsaj malce) razveselil napadalec Mirko Vučinić.

Črnogorski napadalec je z enajstih metrov zabil svoj prvi zadetek na tekmi globoko v drugem polčasu in, kot že nekajkrat v karieri, zadetek proslavljal brez kratkih hlač in le v spodnjicah. Ko je Vučinič pritekel do Conteja, ga je slednji dvakrat udaril po glavi.

Conte je kasneje priznal, da je bil jezen, ker je Vučinić dobil rumeni karton in se pošalil, da ga za kazen ne bo uvrstil v ekipo za tekmo z Bayernom. "To morate vprašati njega," je v smehu po tekmi na vprašanje, kaj meni o Contejevem "slavju", in če ga je udaril zaradi rumenega kartona, povedal Vučinić.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.