Contejeva usoda bo znana v kratkem

Foto: Epa antonio conte
Italijanski strateg je po porazu v finalu lige evropa izrazil željo, da bi ostal v Milanu.
Oglej si celoten članek

Predsednik Interja, Kitajec Steven Zhang dan po porazu ekipe iz Milana v finalu evropske nogometne lige proti Valencii še ni povedal, kakšna bo usoda trenerja Antonia Conteja. Veliko časa pa si za odločitev ne bo vzel, padla naj bi v naslednjih dneh.

"Naslednja sezona se hitro približuje. Zato bomo v naslednjih dnevih sprejeli odločitve za prihodnost. Ta je svetla, zato moramo gledati na to, kako bo klub rasel," je po poročanju nemške tiskovne agencije dpa dejal 28-letni Kitajec.

Povedal je tudi, da je še prezgodaj govoriti o tem, ali bo Conte še naprej vodil črno-modre. "Conte in njegova ekipa so naredili veliko delo," je ocenil kljub finalnemu porazu z 2:3 proti španski ekipi.

Conte je Inter prevzel leta 2019.

Eksplodiral Conte pozval k pretepu: "Čakal te bom po tekmi!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.