Conteju znižali kazen: nazaj že 9. decembra

Foto: EPA
Foto: EPA
Pritožba Antonia Conteja na rimskem sodišču je uspela in trenerju Juventusa so kazen zaradi vpletenosti v stavni škandal znižali z desetih na zgolj štiri mesece. Conte bo tako staro damo vodil že na ligaški tekmi 9. decembra proti Palermu.
Oglej si celoten članek

Državno arbitražno sodišče za šport (Tnas) v Rimu je v petek odločilo, da Antoniu Conteju zniža kazen s prvotnih desetih na zgolj štiri mesece, tako da se bo trener Juventusa na klop belo-črnih vrnil že 9. decembra proti Palermu. Do njegovega povratka bo stara dama odigrala še deset ligaških in štiri evropske tekme v Ligi prvakov.

Conteja so za deset mesecev prvotno kaznovali zaradi posredne vpletenosti v stavni škandal, kjer še kot trener Siene leta 2011 ni prijavil namere igralcev, da bodo zrežirali izid na tekmi proti Albinoleffeju.

Nekdanji nogometaš sicer kljub kazni sodeluje na vseh treningih moštva, ki ga na tekmah do njegovega povratka začasno vodi njegov pomočnik Massimo Carrera.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.