Cosmi novi trener Palerma

Foto: Žurnal24 Serse Cosmi (levo) je novi trener Palerma. (Foto: Reuters)
Italijanski nogometni prvoligaš Palermo, kjer igrajo tudi štirje Slovenci, je po nedeljskem bolečem porazu z 0:7 proti Udineseju odpustil trenerja Delia Rossija. Slednjega je na klopi zamenjal Serse Cosmi.
Oglej si celoten članek

Siniša Anđelković, Josip Iličić, Armin Bačinović in Jasmin Kurtić bodo tako v prihodnjih dneh, tednih, mesecih (morda letih) morali upoštevati navodila novega trenerja. Pa bo Cosmi tudi tako naklonjen slovenski legiji?

Boleč poraz sta v nedeljo Palermu prizadejala predvsem Alexis Sanchez, ki je zadel štirikrat, in Antonio Di Natale, ki je v statistiko vnesel hat-trick. Zamenjava trenerja je bila v vrstah Palerma tako povsem pričakovana. Palermo je sicer tekmo končal z devetimi igralci na igrišču, a to ne spremeni dejstva, da je klub s Sicilije v prvenstvu klonil že tretjič zapored.

Cosmi je v Serie A doslej bdel nad Perugio, Udinesejem in Livornom. Palermo je na prvenstveni lestvici trenutno na osmem mestu, Rossi pa ga je vodil od sredine lanske sezone.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.