Šport > Nogomet
17 ogledov

Cosmi novi trener Palerma

Serse Cosmi (levo) je novi trener Palerma. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Italijanski nogometni prvoligaš Palermo, kjer igrajo tudi štirje Slovenci, je po nedeljskem bolečem porazu z 0:7 proti Udineseju odpustil trenerja Delia Rossija. Slednjega je na klopi zamenjal Serse Cosmi.

Siniša Anđelković, Josip Iličić, Armin Bačinović in Jasmin Kurtić bodo tako v prihodnjih dneh, tednih, mesecih (morda letih) morali upoštevati navodila novega trenerja. Pa bo Cosmi tudi tako naklonjen slovenski legiji?

Boleč poraz sta v nedeljo Palermu prizadejala predvsem Alexis Sanchez, ki je zadel štirikrat, in Antonio Di Natale, ki je v statistiko vnesel hat-trick. Zamenjava trenerja je bila v vrstah Palerma tako povsem pričakovana. Palermo je sicer tekmo končal z devetimi igralci na igrišču, a to ne spremeni dejstva, da je klub s Sicilije v prvenstvu klonil že tretjič zapored.

Cosmi je v Serie A doslej bdel nad Perugio, Udinesejem in Livornom. Palermo je na prvenstveni lestvici trenutno na osmem mestu, Rossi pa ga je vodil od sredine lanske sezone.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.