''Costa in Oscar sta bila kot dva bika''

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Chelseaja Guus Hiddink je priznal, da je na treningu angleškega prvaka prišlo do vroče krvi med Diegom Costo in Oscarjem, čeprav je slednji medijsko poročanje označil za neresnično.
Oglej si celoten članek

Poročali smo, da naj bi se na treningu Chelseaja grdo sprla Oscar in Diego Costa, pri čemer naj bi celo prišlo do fizičnega obračunavanja. Brazilski reprezentant je takoj po treningu zanikal govorice z objavo na Twitterju, naslednik Joséja Mouirnha pa je na tiskovni koferenci izdal, da sta si nogometaša res skočila v lase.

''Škoda, da je imel naš fotograf prost dan, saj bi drugače posnel čudovite fotografije dveh bikov, potem ko je manjši bik Oscar napadel izza hrbta,'' je povedal Hiddink in dodal, da je grobemu prekršku resda sledilo nekaj prerivanja, a brez nevarnosti za resen fizični konflikt.

''Bila sta kot dva bika. Ni mi všeč, kadar se tako udarijo, a imeli smo zelo intenziven trening in sprehajali smo se po robu. Oscar se je kasneje opravičil za burno reakcijo, nato pa sta se spogledala in planila v smeh. Vse se je razrešilo v nekaj sekundah, zato ni razloga za disciplinske ukrepe,'' je pojasnil nizozemski strateg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.