Šport > Nogomet
21 ogledov

''Costa in Oscar sta bila kot dva bika''

guus hiddink EPA
Trener Chelseaja Guus Hiddink je priznal, da je na treningu angleškega prvaka prišlo do vroče krvi med Diegom Costo in Oscarjem, čeprav je slednji medijsko poročanje označil za neresnično.

Poročali smo, da naj bi se na treningu Chelseaja grdo sprla Oscar in Diego Costa, pri čemer naj bi celo prišlo do fizičnega obračunavanja. Brazilski reprezentant je takoj po treningu zanikal govorice z objavo na Twitterju, naslednik Joséja Mouirnha pa je na tiskovni koferenci izdal, da sta si nogometaša res skočila v lase.

''Škoda, da je imel naš fotograf prost dan, saj bi drugače posnel čudovite fotografije dveh bikov, potem ko je manjši bik Oscar napadel izza hrbta,'' je povedal Hiddink in dodal, da je grobemu prekršku resda sledilo nekaj prerivanja, a brez nevarnosti za resen fizični konflikt.

''Bila sta kot dva bika. Ni mi všeč, kadar se tako udarijo, a imeli smo zelo intenziven trening in sprehajali smo se po robu. Oscar se je kasneje opravičil za burno reakcijo, nato pa sta se spogledala in planila v smeh. Vse se je razrešilo v nekaj sekundah, zato ni razloga za disciplinske ukrepe,'' je pojasnil nizozemski strateg.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.