Costa se je znova izkazal

Foto: EPA
Foto: EPA
Ob sedmem porazu Chelseaja v 12. kolih Premier League je za nov "šov" poskrbel tudi Diego Costa. Med drugim naj bi namerno pohodil enega izmed redarjev na tekmi.
Oglej si celoten članek

Napadalec Chelseaja, ki v tej sezoni ni strelsko razpoložen, je znova poskrbel, da se je znašel v središču pozornosti angleških medijev. V tej sezoni si je že prislužil tri tekme suspenza zaradi udarjanja Arsenalovih branilcev Gabriela in Laurenta Koscielnyja, proti Stoku pa je poizkušal sprovocirati kapetana Ryana Shawcrossa.

"Vedno vam sili v obraz, vas maltretira, zato se mu morate postaviti po robu. Drugega ne morete storiti. Je pa super, kako smo ga pripravili do tega, da je utihnil. Odigrali smo odlično tekmo kot ekipa," je po tekmi dejal Shawcross, ki mu je Diego Costa med tekmo sporočal, da oddaja neprijeten vonj.

Brez posledic po srečanju z Brazilcem jo ni odnesel tudi eden od redarjev na stadionu Brittania. Costa je odšel po žogo, ki se je skotalila do tunela za igralce, nato pa naj bi namerno stopil na nogo redarju. Ta ga je po tekmi prijavil sodniku dvoboja, najverjetneje pa bo znova morala ukrepati angleška nogometna zveza FA. "To je popolna neumnost," so na vprašanje o pritožbi redarja dejali pri Chelseaju.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.