Šport > Nogomet
13 ogledov

Costa se je znova izkazal

Diego Costa EPA
Ob sedmem porazu Chelseaja v 12. kolih Premier League je za nov "šov" poskrbel tudi Diego Costa. Med drugim naj bi namerno pohodil enega izmed redarjev na tekmi.

Napadalec Chelseaja, ki v tej sezoni ni strelsko razpoložen, je znova poskrbel, da se je znašel v središču pozornosti angleških medijev. V tej sezoni si je že prislužil tri tekme suspenza zaradi udarjanja Arsenalovih branilcev Gabriela in Laurenta Koscielnyja, proti Stoku pa je poizkušal sprovocirati kapetana Ryana Shawcrossa.

"Vedno vam sili v obraz, vas maltretira, zato se mu morate postaviti po robu. Drugega ne morete storiti. Je pa super, kako smo ga pripravili do tega, da je utihnil. Odigrali smo odlično tekmo kot ekipa," je po tekmi dejal Shawcross, ki mu je Diego Costa med tekmo sporočal, da oddaja neprijeten vonj.

Brez posledic po srečanju z Brazilcem jo ni odnesel tudi eden od redarjev na stadionu Brittania. Costa je odšel po žogo, ki se je skotalila do tunela za igralce, nato pa naj bi namerno stopil na nogo redarju. Ta ga je po tekmi prijavil sodniku dvoboja, najverjetneje pa bo znova morala ukrepati angleška nogometna zveza FA. "To je popolna neumnost," so na vprašanje o pritožbi redarja dejali pri Chelseaju.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.