Covid-19 se je razširil med mladimi Slovenci

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Izbrana vrsta Slovenije do 21 let je ostala brez oktobrskih pripravljalnih preizkušenj.
Oglej si celoten članek

Reprezentanca Slovenije do 21 let je v oktobrskem terminu ostala brez pripravljalnih preizkušenj, saj je zaradi novih okužb z novim koronavirusom odpovedala tudi torkovo tekmo z Madžarsko, so sporočili z Nogometne zvez Slovenije.

Mlada reprezentanca Slovenije je po odpovedani tekmi z Albanijo opravila novo testiranje na covid-19, ki je razkrilo, da se je virus znotraj reprezentančnega tabora razširil. Rezultati testiranja so pokazali, da je bilo tokrat pozitivnih pet testov.

Vodstvo Nogometne zveze Slovenije se je po posvetu s selektorjem Primožem Gliho odločilo za odpoved torkovega prijateljskega obračuna z Madžarsko in razpustitev reprezentančne akcije, saj je varovanje zdravja nogometašev na prvem mestu, so zapisali pri NZS na svoji spletni strani.

Covid-19 Pozitivni trije mladi reprezentanti, težave tudi za Bravo in Muro

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 15:17 11. Oktober 2020.

    Kaj pomeni biti pozitiven? https://www.facebook.com/groups/325294282188305/permalink/378619456855787

  • 14:55 11. Oktober 2020.

    Kaj bi ti gubidančiči želeli še privilegij, da se ne okužijo?. Brez težav, se lahko živi brez njih.!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.