Šport > Nogomet
141 ogledov

Pozitivni trije mladi reprezentanti, težave tudi za Bravo in Muro

Covid-19, testiranje Profimedia Covid-19, testiranje
Covid-19 še naprej povzroča težave številnim športnim ekipam.

Priprave mlade nogometne reprezentance Slovenije (U21) za dve prijateljski tekmi ta in prihodnji teden je prekinila novica o pozitivnih izvidih na novi koronavirus. Kot je za STA potrdila Nogometna zveza Slovenije, gre za tri nogometaše, ki so že v samoosamitvi.

Posledično reprezentanca danes ni odpotovala na prijateljsko tekmo v Albanijo, vprašljiva pa je tudi usoda tekme z Madžarsko prihodnji teden v Sombotelu.

Janez Janša Covid-19 Slovenija Vrag je vzel šalo: O ukrepih na tiskovki kar Janez Janša

Nogometaši ljubljanskega prvoligaša Brava, ki so minuli vikend na prvenstveni tekmi v Šiški Muri prizadejali prvi poraz letos v Prvi ligi Telekom Slovenije, morajo v desetdnevno karanteno. Kot so zapisali pri Bravu, sta bila dva nogometaša Mure pozitivna na covid-19, zato se je vodstvo kluba preventivno odločilo za samoosamitev članske ekipe.

V članski ekipi Brava doslej še ni bilo potrjenega primera okužbe z virusom sars-cov-2, nihče od članov ekipe pa ne kaže znakov okužbe, so še zapisali na spletni strani ljubljanskega prvoligaša.

Dodali so, da so v skladu s priporočili in zahtevami NIJZ v samoosamitev napotili vse igralce, ki so zaigrali na nedeljski tekmi proti Muri.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice