Covid-19 še naprej kroji spored

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Preložena je bila še ena tekma v regionalni košarkarski ligi.
Oglej si celoten članek

Košarkarji Cedevite Olimpije bi morali v soboto ob 17. uri v devetem kolu lige Aba gostovati v Zadru, obračuna z moštvom iz Dalmacije pa ne bo, so danes sporočili iz tabora ljubljanskega kluba. Razlog so številni pozitivni primeri covida-19 v zasedbi Zadra.

Odmor, ki so ga prinesle reprezentančne dejavnosti, bo za košarkarje Cedevite Olimpije malenkost daljši, kot je bilo to sprva pričakovano. Zaradi okužb s covidom-19 pri zasedbi Zadra in naraščajočim številom primerov v moštvu iz Dalmacije je tako tekma prestavljena na termin, ki bo določen naknadno.

Prihodnji teden tako zmaje čakajo tri domače tekme. V torek ob 18.00 se bodo v devetem kolu EuroCupa udarili z Dolomiti Energio Trentom, v četrtek ob 18.30 pa na zaostali tekmi petega kola še s Promitheasom iz Patrasa.

Po dveh tekmah v Stožicah se bo zasedba glavnega trenerja Jurice Golemca preselila v Halo Tivoli, kjer se bo v nedeljo ob 21.00 v desetem kolu lige Aba udarila z zagrebško Cibono.

Video Anamarija razkrila pravljično notranjost Dončićevega doma

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.