Covid-19 še vedno kosi po kolesarski karavani

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Naslednja obvezna testiranja za celotno karavano so na sporedu v ponedeljek.
Oglej si celoten članek

Francoz Warren Barguil je šesti kolesar, ki je dirko Tour de France zapustil zaradi pozitivnega testa na novi koronavirus, je danes pred startom 13. etape sporočila njegova ekipa Arkea-Samsic. Barguil je leta 2017 osvojil majico za najboljšega hribolazca na Touru.

Preostalih sedem kolesarjev moštva, vključno s ta čas šestouvrščenim Kolumbijcem Nairom Quintano, je bilo po navedbah ekipe negativnih.

Pred Barguilom so morali francosko pentljo zaradi pozitivnih koronskih testov zapustiti George Bennett, Geoffrey Bouchard, Vegard Stake Laengen, Guillaume Martin in Luke Durbridge.

Naslednja obvezna testiranja za celotno karavano so na sporedu v ponedeljek, vendar imajo kolesarji znotraj matičnih ekip pogostejše koronske teste.

Tour de France To Pogačarja in kolege čaka v 13. etapi

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.