Coyotes podtaknili petardo

Foto: Žurnal24 Ryan Whitney in Lee Stempniak Foto: Žurnal24 Jordan Eberle in Derek Morris Foto: Žurnal24 Devan Dubnyk in Martin Hanzal Foto: Žurnal24 Lee Stempniak in Shawn Belle Foto: Žurnal24 Vernon Fiddler in Ryan Whitney Foto: Žurnal24 Lee Stempniak Foto: Žurnal24 Devan Dubnyk in Ray Whitney Foto: Žurnal24 David Schlemko in Colin Fraser
Na edini torkovi tekmi so Phoenix Coyotes podtaknili petardo Edmonton Oilers (zmagali so torej s 5:0). Ilja Brizgalov je ubranil vseh 23 strelov. To je druga zmaga Kojotov proti Edmontonu v štirih dneh.
Oglej si celoten članek

Hokejisti Phoenix Coyotes so na domačem ledu s sedmo zaporedno zmago v severnoameriški hokejski ligi NHL premagali Edmonton Oilers s 5:0. V dresu Kojotov so blesteli vratar Ilja Brizgalov, Martin Hanzal in Lee Stempniak. Los Angeles Kings Anžeta Kopitarja (to sredo igrajo z Montreal Canadiens) tako niso več prvouvrščena ekipa pacifiške skupine (Phoenix vodi za eno točko).

Hanzal in Stempniak sta zadela po dvakrat, ruski vratar pa je ubranil vseh 23 strelov nasprotne ekipe ter vpisal 17. shutout v karieri. Zdaj imajo hokejisti Phoenixa kar sedem zaporednih zmag. "Na začetku sezone smo bili zelo nedisciplinirani. Takoj ko smo to popravili in nehali delati prekrške za kazenske strele, smo začeli zmagovati. Pravzaprav sploh ni bilo težko," je bil po tekmi zadovoljen Hanzal. Navdušenja pa ni skrival trener Phoenixa Dave Tippet: "Smo ekipa v pravem pomenu besede. Ekipa ve, kaj potrebujemo, da premagamo vsako nasprotno moštvo. Naš vratar je izjemen vso sezono, moštvo pa trdo gara na tekmah in treningih.

Liga NHL, tekma 23. 11.:

Phoenix Coyotes : Edmonton Oilers 5:0
Hanzal dva, Stempniak dva, Wolski

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.