CR: "Če ti je všeč nogomet, ti je všeč Cristiano!"

Foto: EPA
Foto: EPA
Naslov najboljšega nogometaša na svetu mu bo po vsej verjetnosti še tretjič zapored pred nosom speljal Argentinec Lionel Messi, toda Portugalec Cristiano Ronaldo ostaja zmagovalec v kategoriji - samozavest! Pred odločilno tekmo proti Danski, ki bo Portugalcem dala ali odvzela Euro 2012, je Ronaldo med drugim povedal, da so žvižgi proti njemu nekaj nenormalnega: "Tisti, ki jim je všeč nogomet, so gotovo zelo veseli, ko vidijo igrati Cristiana Ronalda," je še pribil.
Oglej si celoten članek

Portugalci so bili v skupini H na dobri in zanesljivi poti, da si pod vodstvom selektorja Paula Benta hitreje od zadnjih let zagotovijo nastop na Euru. Nekaj uporov (Ricardo Carvalho) in slabih rezultatov pozneje Portugalci potrebujejo pozitiven rezultat na zadnji tekmi proti Danski, s katero so poravnani na 16 točkah. Samozavesti kljub napetemu zaključku kvalifikacij ne primanjkuje zvezdniku Reala Cristianu Ronaldu, ki je pred novinarskimi mikrofoni zbral vso svojo samovšečnost:

"To (žvižgi na tekmi proti Cipru, op. a.) je stvar nekaterih nenormalnih in vem, da to ni bil cel stadion. Zaradi takih stvari se ne obremenjujem," je najprej pokomentiral žvižge in vzklike "Lionel Messi!", ki so ga po zagrebškem Maksimirju pričakali tudi na Cipru. "Tisti, ki jim je všeč nogomet, so gotovo zelo veseli, ko vidijo igrati Cristiana Ronalda," je nadaljeval Portugalec. "Fizično sem še malo omejen, ampak tisti, ki me poznajo, vedo, da nerad odneham, in v teh nekaj dneh bom spet prišel na sto odstotkov."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.