Šport > Nogomet
16 ogledov

CR: "Če ti je všeč nogomet, ti je všeč Cristiano!"

Cristiano Ronaldo pred novinarskimi mikrofoni EPA
Naslov najboljšega nogometaša na svetu mu bo po vsej verjetnosti še tretjič zapored pred nosom speljal Argentinec Lionel Messi, toda Portugalec Cristiano Ronaldo ostaja zmagovalec v kategoriji - samozavest! Pred odločilno tekmo proti Danski, ki bo Portugalcem dala ali odvzela Euro 2012, je Ronaldo med drugim povedal, da so žvižgi proti njemu nekaj nenormalnega: "Tisti, ki jim je všeč nogomet, so gotovo zelo veseli, ko vidijo igrati Cristiana Ronalda," je še pribil.

Portugalci so bili v skupini H na dobri in zanesljivi poti, da si pod vodstvom selektorja Paula Benta hitreje od zadnjih let zagotovijo nastop na Euru. Nekaj uporov (Ricardo Carvalho) in slabih rezultatov pozneje Portugalci potrebujejo pozitiven rezultat na zadnji tekmi proti Danski, s katero so poravnani na 16 točkah. Samozavesti kljub napetemu zaključku kvalifikacij ne primanjkuje zvezdniku Reala Cristianu Ronaldu, ki je pred novinarskimi mikrofoni zbral vso svojo samovšečnost:

"To (žvižgi na tekmi proti Cipru, op. a.) je stvar nekaterih nenormalnih in vem, da to ni bil cel stadion. Zaradi takih stvari se ne obremenjujem," je najprej pokomentiral žvižge in vzklike "Lionel Messi!", ki so ga po zagrebškem Maksimirju pričakali tudi na Cipru. "Tisti, ki jim je všeč nogomet, so gotovo zelo veseli, ko vidijo igrati Cristiana Ronalda," je nadaljeval Portugalec. "Fizično sem še malo omejen, ampak tisti, ki me poznajo, vedo, da nerad odneham, in v teh nekaj dneh bom spet prišel na sto odstotkov."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.