CR7: "V Realu ostajam zaradi Mourinha"

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Cristiano Ronaldo je razkril, da je pri Realu ostal zgolj in samo zaradi trenerskega guruja Joseja Mourinha. Portugalski virtuoz ne skriva, da bi zapustil Španijo, če bi se za ta korak odločil "Special One".
Oglej si celoten članek

Kljub vrtoglavi ponudbi Manchester Cityja, ki mu je ponudil okoli 20 milijonov evrov letne plače, se je Cristiano Ronaldo odločil ostati v Madridu. Kot je igralec sam priznal, je edini razlog Jose Mourinho, s katerim sta velika prijatelja in imata prav poseben odnos. Čeprav je bila ponudba Angležev resnično sanjska, jo je Ronaldo zavrnil in ostal pod vodstvom svojega rojaka. "Velika čast je dobiti tako ponudbo, toda pogovarjal sem se s svojim agentom in menim, da je za mene najbolje, da ostanem v Realu," je dejal Portugalec in dodal: "Mourinho ostaja, kar pomeni, da ostajam tudi jaz. Če bi on odšel v Chelsea, potem bi sprejel ponudbo Manchester Cityja. Če bi se vrnil v Premier League, potem bi odšel v Manchester, London mi ni všeč."

CR7 je še enkrat več ponovil, da bodo v letošnji sezoni prekinili dominacijo ponosa Katalonije. "Real Madrid bo v letošnji sezoni najboljši in zato tudi ostajam v klubu," še pravi prva zvezda belega baleta, prepričana, da bo v letošnji sezoni uspela premagati Barcelono in Lea Messija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.