Šport > Nogomet
12 ogledov

CR7: "V Realu ostajam zaradi Mourinha"

Cristiano Ronaldo Žurnal24 main
Cristiano Ronaldo je razkril, da je pri Realu ostal zgolj in samo zaradi trenerskega guruja Joseja Mourinha. Portugalski virtuoz ne skriva, da bi zapustil Španijo, če bi se za ta korak odločil "Special One".

Kljub vrtoglavi ponudbi Manchester Cityja, ki mu je ponudil okoli 20 milijonov evrov letne plače, se je Cristiano Ronaldo odločil ostati v Madridu. Kot je igralec sam priznal, je edini razlog Jose Mourinho, s katerim sta velika prijatelja in imata prav poseben odnos. Čeprav je bila ponudba Angležev resnično sanjska, jo je Ronaldo zavrnil in ostal pod vodstvom svojega rojaka. "Velika čast je dobiti tako ponudbo, toda pogovarjal sem se s svojim agentom in menim, da je za mene najbolje, da ostanem v Realu," je dejal Portugalec in dodal: "Mourinho ostaja, kar pomeni, da ostajam tudi jaz. Če bi on odšel v Chelsea, potem bi sprejel ponudbo Manchester Cityja. Če bi se vrnil v Premier League, potem bi odšel v Manchester, London mi ni všeč."

CR7 je še enkrat več ponovil, da bodo v letošnji sezoni prekinili dominacijo ponosa Katalonije. "Real Madrid bo v letošnji sezoni najboljši in zato tudi ostajam v klubu," še pravi prva zvezda belega baleta, prepričana, da bo v letošnji sezoni uspela premagati Barcelono in Lea Messija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.