Cristiano fizioterapevtom obljubil nov avtomobil

Foto: EPA
Foto: EPA
Cristiano Ronaldo je z osvojitvijo Zlate žoge razveselil tudi Realove fizioterapevte.
Oglej si celoten članek

Ko je Pelé prebral ime Cristiana Ronalda kot dobitnika Zlate žoge za leto 2013, je seveda od navdušenja završalo tudi v trening centru madridskega Reala v Valdebebasu. A en oddelek obsežnega Realovega kompleksa je imel še en razlog več za slavje. Fizioterapevti prve ekipe madridskega moštva, pod vodstvom Pedra Chuece, so namreč proslavljali skorajšnjo novo pridobitev v voznem parku.

Portugalski zvezdnik je ob sprejetju nagrade poudaril, da njegova druga Zlata žoga pripada vsemu osebju madridskega Reala. Svoje besede je že pred podelitvijo podkrepil z obljubo, da se bo za morebitno zmago v glasovanju za Ballon d'Or svojim fizioterapevtom oddolžil z novim avtomobilom.

Ne bo prvič

Enako je je Cristiano obljubil v primeru, če bo Real končno osvojil mitsko Décimo (10. naslov evropskega prvaka). Obljuba je bila že pred časom dana med eno od številnih terapij, ki so jih deležni vsi vrhunski nogometaši. Za kakšen avtomobil gre, španski mediji ne poročajo.

Realovo osebje že dolgo ve, da Ronaldo izpolni svoje obljube in že nekajkrat so številni v Valdebebasu občutili njegovo radodarnost, še poroča Marca. Cristiano je ljudem, ki mu vsakodnevno pomagajo biti eden najboljših svetovnih nogometašev, že večkrat namenil darilo. Tako je med drugim podaril že nekaj dragih ur, najnovejših mobilnih telefonov in iPadov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.