Šport > Nogomet
63 ogledov

Cristiano fizioterapevtom obljubil nov avtomobil

Bale Ronaldo Real Madrid Getafe Liga BBVA Španija prvenstvo EPA
Cristiano Ronaldo je z osvojitvijo Zlate žoge razveselil tudi Realove fizioterapevte.

Ko je Pelé prebral ime Cristiana Ronalda kot dobitnika Zlate žoge za leto 2013, je seveda od navdušenja završalo tudi v trening centru madridskega Reala v Valdebebasu. A en oddelek obsežnega Realovega kompleksa je imel še en razlog več za slavje. Fizioterapevti prve ekipe madridskega moštva, pod vodstvom Pedra Chuece, so namreč proslavljali skorajšnjo novo pridobitev v voznem parku.

Portugalski zvezdnik je ob sprejetju nagrade poudaril, da njegova druga Zlata žoga pripada vsemu osebju madridskega Reala. Svoje besede je že pred podelitvijo podkrepil z obljubo, da se bo za morebitno zmago v glasovanju za Ballon d'Or svojim fizioterapevtom oddolžil z novim avtomobilom.

Ne bo prvič

Enako je je Cristiano obljubil v primeru, če bo Real končno osvojil mitsko Décimo (10. naslov evropskega prvaka). Obljuba je bila že pred časom dana med eno od številnih terapij, ki so jih deležni vsi vrhunski nogometaši. Za kakšen avtomobil gre, španski mediji ne poročajo.

Realovo osebje že dolgo ve, da Ronaldo izpolni svoje obljube in že nekajkrat so številni v Valdebebasu občutili njegovo radodarnost, še poroča Marca. Cristiano je ljudem, ki mu vsakodnevno pomagajo biti eden najboljših svetovnih nogometašev, že večkrat namenil darilo. Tako je med drugim podaril že nekaj dragih ur, najnovejših mobilnih telefonov in iPadov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.