Cristiano le potrdil, sledi naslednji korak

Foto: Profimedia Cristiano Ronaldo in Georgina Rodríguez.
Cristiano Ronaldo in Georgina Rodríguez.
Portugalski zvezdnik pričakuje četrtega otroka, tokrat je javnosti znana tudi mati.
Oglej si celoten članek

Cristiano Ronaldo je pred kratkim dobil dvojčka, tako kot njegov najstarejši sin Cristiano Junior ju je rodila nadomestna mati v ZDA.

Podrobnosti Toliko je Ronaldo plačal za dvojčka

Španski mediji so že nekaj tednov polni špekulacij, da napadalec Reala pričakuje še četrtega otroka, ki mu ga bo povila izbranka Georgina Rodríguez. To je zvezdniški par namigoval tudi z nekaterimi fotografijami na družbenih omrežjih.

Portugalec se je pred kratkim mudil na Ibizi, tam pa se je do potrditve, da bo kmalu dobil četrtega otroka, dokopal časnik El Mundo. Ronaldo je za omenjeni medij dodal, da se veseli novega naraščaja.

Kot kaže pa se bo Portugalec kmalu tudi poročil. Georgina Rodríguez je namreč na svojih socialnih kanalih začela slediti stranem, ki so povezane s poročnimi obredi. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.