Šport > Nogomet
1415 ogledov

Toliko je Ronaldo plačal za dvojčka

Cristiano Ronaldo dvojčka Mateo Eva Instagram
V javnosti so se pojavile informacije o znesku, ki ga je portugalski zvezdnik odštel za svoja najmlajša potomca.

Pred nekaj dnevi so medijski prostor polnili zapisi o dveh novih članih družine Cristiana Ronalda. Dvojčka Matea in Evo je, tako kot njunega starejšega brata Cristiana Juniorja, rodila nadomestna mati v ZDA, saj tovrstni postopki v Španiji niso dovoljeni.

Britanski Daily Mail zatrjuje, da se je dokopal do dokumenta, ki razkriva podrobnosti okrog Ronaldovega dogovora z nadomestno materjo oziroma agencijo za tovrstne usluge.

Po podatkih omenjenega medija sta bila dvojčka rojena v mestecu La Mesa v bližini San Diega v Kaliforniji. Prvi je na svet privekal Mateo, malce za njim še Eva. Daily Mail navaja celo ime zdravnice, ki je bdela nad porodom, šlo naj bi za 59-letno dr. Mario Castillo

Zastopnica ene od agencij, ki strankam nudijo možnosti nadomestnega materinstva - Stephanie Caballero, je v pogovoru za angleški časnik dejala, da se takšne usluge v primeru dvojčkov zaračunajo v višini okrog 140.000 evrov, od tega okrog 40 tisočakov pripade nadomestni materi.

Po podatkih Daily Maila je Ronaldo mater izbral glede na izgled fotografij in življenjepis, iskal naj bi žensko latino porekla s športnimi geni. Celoten postopek je tajen, tako da nadomestna mati ne ve, kdo je oče otroka ali otrok.

 

Blessed

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on Jul 4, 2017 at 8:45am PDT

Komentarjev 5