Cristiano: "Ni res, da hočem več denarja"

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Zvezdnik madridskega Reala je na svojem Facebook profilu zavrnil namigovanja, da želi večjo plačo. Prav tako je pomiril navijače Madrida, da bo za svoj klub tudi v prihodnje na igrišču dal vse od sebe.
Oglej si celoten članek

"To, da občutim žalost in sem jo tudi izrazil, je povzročilo pravo zmešnjavo. Obtožen sem, da želim več denarja, a enkrat se bo izkazalo, da to ni res. Zdaj želim predvsem zagotoviti vsem navijačem Madrida, da moja motivacija, predanost in želja po zmagovanju v vseh konkurencah niso ogroženi. Preveč spoštujem klub in samega sebe, da bi na igrišču dal manj, kot sem v danem trenutku sposoben. Objem za vse 'madridiste'," je na svojem Facebook profilu v torek zvečer objavil Cristiano Ronaldo.

Mediji so se v zadnjih dneh razpisali o razlogih Cristiana, da je izrazil svojo "žalost" nad situacijo v klubu. Kot najpogostejši razlog se je navajalo nezadovoljstvo s plačo, ki jo prejema v Madridu, s katero je "šele" deseti najbolje plačan igralec nogometa. A kot kaže, so navijači Madrida lahko mirni ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 07:47 5. September 2012.

    žalostn je biu zard smrti (obletnce) dj že dojemte ljudje pa ga puste pr mir!!!!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.