Šport > Nogomet
41 ogledov

Cristiano: "Ni res, da hočem več denarja"

Cristiano Ronaldo Facebook
Zvezdnik madridskega Reala je na svojem Facebook profilu zavrnil namigovanja, da želi večjo plačo. Prav tako je pomiril navijače Madrida, da bo za svoj klub tudi v prihodnje na igrišču dal vse od sebe.

"To, da občutim žalost in sem jo tudi izrazil, je povzročilo pravo zmešnjavo. Obtožen sem, da želim več denarja, a enkrat se bo izkazalo, da to ni res. Zdaj želim predvsem zagotoviti vsem navijačem Madrida, da moja motivacija, predanost in želja po zmagovanju v vseh konkurencah niso ogroženi. Preveč spoštujem klub in samega sebe, da bi na igrišču dal manj, kot sem v danem trenutku sposoben. Objem za vse 'madridiste'," je na svojem Facebook profilu v torek zvečer objavil Cristiano Ronaldo.

Mediji so se v zadnjih dneh razpisali o razlogih Cristiana, da je izrazil svojo "žalost" nad situacijo v klubu. Kot najpogostejši razlog se je navajalo nezadovoljstvo s plačo, ki jo prejema v Madridu, s katero je "šele" deseti najbolje plačan igralec nogometa. A kot kaže, so navijači Madrida lahko mirni ...

Komentarjev 1
  • Tim Muhič 07:47 05.september 2012.

    žalostn je biu zard smrti (obletnce) dj že dojemte ljudje pa ga puste pr mir!!!!