Šport > Nogomet
23 ogledov

Si Cristiano Ronaldo želi zapustiti Real?

ronaldo pepe real granada EPA
Cristiano Ronaldo je pred odhodom na reprezentančno akcijo šokiral nogometne navdušence po vsem svetu, ko je dejal, da pri Realu ni več zadovoljen. Bi Portugalec lahko zapustil galaktike?

"Žalosten sem, iz profesionalnih razlogov. V klubu vedo, zakaj. Zato tudi nisem proslavljal zadetkov, ker pač nisem srečen. To nima nič opraviti z nagrado za Andresa Iniesto. Ne bom več govoril o tem, želim se osredotočiti na portugalsko reprezentanco. Na svetu so tudi pomembnejše reči," je Cristiano Ronaldo po prvi prvenstveni zmagi v letošnji sezoni proti Granadi presenetil zbrane novinarje. Svetovni mediji se sprašujejo, kaj se je zgodilo v taboru galaktikov, da je prvi zvezdnik nenadoma tako nezadovoljen.

Nekateri pišejo, da naj bi bil CR nezadovoljen, ker mu v klubu še niso ponudili nove pogodbe, a ker mu zdajšnja poteče šele leta 2015, je to malo verjetno. Veliko bolj verjetna naj bi bila teorija, po kateri Ronalda motijo predvsem slabi odnosi v slačilnici (že nekaj časa se šušlja, da ni v dobrem odnosu s kapetanom Ikerjem Casillasom in njemu podrejenim španskim delom moštva) in naklonjenost kluba Ikerju Casillasu v boju za najboljšega igralca po izboru Uefe. Ronaldo namreč meni, da je ravno zaradi tega ostal brez nagrade, ki jo je domov sicer odnesel Andres Iniesta.

Radijska postaja Cadena SER je medtem poročala, da se je Ronaldo pred obračunom z Granado že sestal s predsednikom galaktikov Florentinom Perezom in izvršnim direktorjem Joséjem Angelom. Portugalec naj bi oba veljaka zaprosil za dovoljenje, da v bližnji prihodnosti zamenja sredino. Zgodba bo verjetno že zelo kmalu dobila nadaljevanje, saj ne dvomimo, da bodo portugalski novinarji od Ronalda med prvima dvema tekmama kvalifikacij za svetovno prvenstvo na vsak način želeli izvleči še kaj več.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.