Cristiano noče v Monako, Uefa pritiska

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo naj bi načrtoval bojkot četrtkove prireditve Uefe v Monte-Carlu.
Oglej si celoten članek

Madridski športni dnevnik AS na svoji spletni strani poroča, da naj bi zvezdnik Real Madrida, Portugalec Cristiano Ronaldo, skušal "preskočiti" četrtkovo prireditev Evropske nogometne zveze (Uefa) v Monte-Carlu, kjer bodo poleg žreba skupinskega dela Lige prvakov izbrali tudi najboljšega nogometaša Evrope v lanski sezoni.

Tam se bo Ronaldo za naslov potegoval v konkurenci Francka Ribéryja in Lionela Messija, junakom lanskoletne šampionske sezone Bayerna in večnim argentinskim rivalom iz Barcelone, a je nenadoma udarila novica, da bo Portugalec s klubom ravno takrat v A Coruñi igral na tekmi za pokal Teresa Herrere.

Slabe izkušnje iz lanske sezone

Na lanskoletni prireditvi je Ronaldo izgubil v konkurenci Messija in kasnejšega zmagovalca Andrésa Inieste, Portugalec pa dolgo časa ni mogel preboleti, da tudi izvrstna strelska sezona v Madridu ni bila dovolj za naslov najboljšega.

Uefa je medtem že pritisnila na Real, da naj svojega zvezdnika vendarle pusti v Monte-Carlo, v beli hiši pa trdijo, da si ga Carlo Ancelotti na vsak način želi v Galiciji kot pripravo na nedeljsko ligaško tekmo.

Messija bo v kneževini spremljala številčna katalonska delegacija na čelu s predsednikom Sandrom Rosellom in družino, favorit za končno zmago pa naj bi bil Francoz Ribéry, eden junakov Bayernovega zgodovinskega "trojčka".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.