Šport > Nogomet
38 ogledov

Cristiano noče v Monako, Uefa pritiska

Cristiano Ronaldo Real Madrid Betis La Liga EPA
Portugalski zvezdnik Cristiano Ronaldo naj bi načrtoval bojkot četrtkove prireditve Uefe v Monte-Carlu.

Madridski športni dnevnik AS na svoji spletni strani poroča, da naj bi zvezdnik Real Madrida, Portugalec Cristiano Ronaldo, skušal "preskočiti" četrtkovo prireditev Evropske nogometne zveze (Uefa) v Monte-Carlu, kjer bodo poleg žreba skupinskega dela Lige prvakov izbrali tudi najboljšega nogometaša Evrope v lanski sezoni.

Tam se bo Ronaldo za naslov potegoval v konkurenci Francka Ribéryja in Lionela Messija, junakom lanskoletne šampionske sezone Bayerna in večnim argentinskim rivalom iz Barcelone, a je nenadoma udarila novica, da bo Portugalec s klubom ravno takrat v A Coruñi igral na tekmi za pokal Teresa Herrere.

Slabe izkušnje iz lanske sezone

Na lanskoletni prireditvi je Ronaldo izgubil v konkurenci Messija in kasnejšega zmagovalca Andrésa Inieste, Portugalec pa dolgo časa ni mogel preboleti, da tudi izvrstna strelska sezona v Madridu ni bila dovolj za naslov najboljšega.

Uefa je medtem že pritisnila na Real, da naj svojega zvezdnika vendarle pusti v Monte-Carlo, v beli hiši pa trdijo, da si ga Carlo Ancelotti na vsak način želi v Galiciji kot pripravo na nedeljsko ligaško tekmo.

Messija bo v kneževini spremljala številčna katalonska delegacija na čelu s predsednikom Sandrom Rosellom in družino, favorit za končno zmago pa naj bi bil Francoz Ribéry, eden junakov Bayernovega zgodovinskega "trojčka".

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.