Cristiano Ronaldo pogorel še drugič zapored

Foto: Epa
Foto: Epa
Portugalski zvezdnik epizode v Savdski Arabiji ni začel po željah.
Oglej si celoten članek

V četrtek je Cristiano Ronaldo v dresu Al-Nassra odigral svoje drugo uradno srečanje in doživel prvi poraz. V polfinalu savdskega superpokala je bil boljši Al-Ittihad (3:1).

Po dobrem začetku na prijateljski tekmi proti PSG, kjer je dosegel dva zadetka, je Ronaldo pred nekaj dnevi na svoji uvodni prvenstveni preizkušnji vpisal zmago z 1:0, a ni imel najboljšega dne.

V četrtek je doživel dvojno razočaranje. Spet ni dosegel zadetka, njegova ekipa pa je presenetljivo ostala brez mesta v finalu. Edini gol za Al-Nassr je zabil Anderson Talisca.

V drugem polfinalu savdskega superpokala je Al Feiha premagala (1:0) Al-Hilal. Finale bo odigran v nedeljo.

Dolgoletna sopotnika Znano, zakaj sta se razšla

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 14:50 27. Januar 2023.

    Jokica bo spet jokala!!!

  • 13:30 27. Januar 2023.

    On spada v Real Madrid,drugje kot da ga ni,tudi Messi spada v Barcelono ,drugje niso bogvekaj ,Messi še nekako ,Ronaldo …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.