Šport > Nogomet
4769 ogledov

Noro, kaj je za "všečke" napravil Ronaldo! To je resnica o zloglasni fotografiji

Cristiano Ronaldo Twitter/Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo je na socialnih omrežjih objavil fotografijo svojih "škarjic". A slika ne razkriva prave resnice!

37-letni portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je v nedeljo zabeležil prvi uradni nastop za svojo novo ekipo Al-Nassr, katera je z 1:0 premagala Ettifaq.

Cristiano Ronaldo Požel ovacije Šport To je najbolj viralen trenutek Ronaldovega debija

Ronaldo je sicer poskrbel za nekaj lepih potez, a se ni uspel vpisati med strelce, tako da bo moral na svoj prvi zadetek v najmočenjši savdskoarabski ligi še nekoliko počakati.

Je pa po prvi zmagi nemudoma pohvalil svojo ekipo in njen trud na socialnih omrežjih. "Prva tekma, prva zmaga - bravo, dečki! Hvala vsem navijačem za neverjetno podporo," je zapisal Ronaldo v objavo, zaradi katere je kmalu postal tarča posmeha.

Ne zaradi besedila, temveč zaradi ene izmed fotografij s tekme, katero je Ronaldo dodal objavi. Na njej namreč Ronaldo s spektakularnimi škarjicami strelja na nasprotnikov gol.

Fotografija deluje resnično spektakularno, a hkrati ne razkrije prave resnice. Na sliki, ki jo je Ronaldo ponosno delil s svetom, se namreč ne vidi, kako zelo grdo je Cristiano zgrešil. A ni zgrešil zgolj nasprotnikovega gola, zgrešil je celotno žogo.

Seveda se vsi ljubitelji nogometa še predobro zavedajo, da so škarjice eden izmed najtežjih nogometnih udarcev in zgrešiti žogo ne pomeni nobene sramote. A če že popolnoma zgrešiš žogo, vsaj ni treba fotografije akcije deliti s svetom ter se pretvarjati, da ti je uspel spektakularen udarec.

Ronaldo je tako zaradi svoje poteze in iskanja všečkov postal precejšnja tarča posmeha vseh, ki mu že tako ali tako očitajo preveliko nečimrnost.

Cristiano Ronaldo, Lionel Messi Tekma Šport Ronaldo še zadnjič proti Messiju! Oba do gola, eden od njiju dvakrat
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.