Šport > Nogomet
2464 ogledov

To je najbolj viralen trenutek Ronaldovega debija

Cristiano Ronaldo Print Screen
Cristiano Ronaldo je končno odigral prvo uradno tekmo v dresu svojega novega kluba.

Portugalski nogometni zvezdnik Cristiano Ronaldo je končno dočakal svoj uradni debi za Al Nassr, s katerim je podpisal donosno pogodbo do leta 2025 in z njo postal najbolj plačani nogometaš na svetu.

Na svoji prvi tekmi v savdski ligi je imel kar nekaj priložnosti, a se med strelce ni vpisal. Njegova ekipa pa je vendarle zmagala.

Z golom Brazilca Andersona Talisce je z 1:0 ugnala Al Ittifaq in zadržala prvo mesto na lestvici. Ronaldo je bil kapetan ekipe, za katero je zaigral z nekaj zamude, saj je iz Anglije, kjer je igral za Manchester United, prenesel kazen dveh tekem neigranja, ker je navijaču Evertona izbil iz rok telefon.

Nogometni superzvezdnik je ob krstnen nastopu za savdsko ekipo zabeležil samo en strel v okvir vrat, najglasnejšo reakcijo občinstva pa je izzval s preigravanjem v 38. minuti, s katerim je branilca nasprotne ekipe posedel na zelenico.

 | Avtor: Print Screen Print Screen

Komentarjev 1
  • rd2dmk2 10:01 23.januar 2023.

    človek je pogolten preko vsake mere. ta bi šel igrat proti vrtcu, samo če bi dobil težke miljone. kje je njegov ponos, da igra s sebi enakimi.